» Today hit:1 » Yesterday hit:25 » All hit:28881
  • تبلیغات هنری
    » About Us
    تبلیغات هنری
    واشقانی
    آموزش وتشریح مسائل هنری و تبلیغات وگرافیکی پذیرش سفارشات پروژه های تبلیغاتی و گرافیکی در زمینه های سی دس مالتی مدیا.اوراق اداری.کارت ویزیت.گرافیک محیطی.پیکتوگرام و...
    » My logo
    تبلیغات هنری

    » Day Links » My Archives
    »» تاچ گرافیک »» date:86/11/1 «» 6:40 ع

    تاچ گرافیک از پدیده های نوینی است که در هنر گرافیک امروز جهان بویژه در بخش تبلیغات جای خود را یافته است . در تاچ گرافیک طراح همواره با لمس نمودن اشیاء و یا بصدا در آوردن آوایی خاص پیام ویژه گرافیکی را در می یابد و نیازی به سایر نمود های گرافیک ندارد . بطور مثال اگر شما بخواهید پیام تبریک برای شخصی بفرستید کافی است بسته ای را برا ی او فرستاده و حس کنجکاویش را تحریک نمائید آن گاه مخاطب شما به پیام اصلی شما دسترسی خواهد یافت.امروزه در واقع تاچ گرافیک پیام شوک آمیز را به مخاطب خود القا می کند و بعد از این شوک مخاطب پیام اصلی طرح را دریافت می نماید / بسیاری از شوک ها از طرح معمایی بر خور دارند و همواره مخاطب را وادار به کشف راز نهفته د رپیام مینماید تاچ گرافیک اگر چه یک واژه فرنگی است ولی به لحاظ ارتباط هوشی و حس کنجکاوی بسیاری از پیام های تبلیغی را موثر و موجز به مخاطب می رساند .

     

     



    واشقانی
    »» comments ()
    »» تبلغات »» date:86/10/18 «» 4:13 ع

    از آلودگی بصری تا ساماندهی تبلیغاتی

    زیباسازی - گروه شهری:
    موضوع آلودگی بصری و افزایش بیش از حد تابلوهای تبلیغاتی در سطح پایتخت مدت ها در شورای شهر و مدیریت شهری برای ساماندهی آنها مورد بررسی قرار گرفت.

    در نهایت هم در جلسه ای که با حضور مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در ساختمان شورای شهر در خیابان بهشت برگزار شد، این سازمان موظف شد نسبت به ساماندهی و کاهش این تابلوها اقدام کند.

    به همین خاطر سازمان زیباسازی شهرداری تهران با تعیین ضوابط رتبه بندی شر«ت های تبلیغاتی، از صاحبان این شرکت ها خواست با مراجعه به ستاد نظارت بر تبلیغات محیطی تا پایان نیمه اول مهر ماه جاری نسبت به رتبه‌بندی شرکت های خود اقدام کنند.

    سازمان زیباسازی شهرداری تهران در راستای اجرای مصوبه سال 83 شورای اسلامی شهر تهران و به منظور ساماندهی تبلیغات محیطی، با تش«یل ستادی به همین منظور رتبه بندی شرکت های تبلیغاتی را آغاز کرده است.

    شاخص های اصلی و فرعی مربوط به رتبه بندی شرکت های تبلیغاتی در کمیته ای با عضویت نمایندگان تام الاختیار سازمان زیباسازی، شورای اسلامی شهر تهران و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تعیین شده و همچنین مورد تایید انجمن صنفی شرکت های تبلیغاتی قرار گرفته است و از این پس سازمان زیباسازی بر اساس اولویت رتبه بندی شرکت ها، فضای تبلیغات محیطی را در اختیار شرکت های تبلیغاتی قرار می دهد.

    شاخص های تعیین رتبه بندی شرکت های تبلیغاتی عبارتند از:

    1- بررسی عملکرد شرکت های تبلیغاتی (انجام تعهدات مالی، حفظ و نگهداری پیکره های تبلیغاتی، اکران تبلیغات داخلی، اخذ مجوز جهت اکران طرحهای تبلیغاتی...)

    2- سرمایه شرکت ها (امکانات و تجهیزات سخت افزاری و ...)

    3- قدرت رسانه ای شرکت ها (تنوع و متراژ پیکره تبلیغاتی و ...)

    4- تجربه حرفه ای شرکت ها (قدمت، ثبت و مجوز فعالیت شرکتها و ...)

    5- منابع مدیریتی (تحصیلات، تجربه و سابقه مدیرعامل و هیات مدیره و ...)

    6- منابع انسانی (تعداد نیرو، تحصیلات اعضا و ...)

    7- تجهیزات و امکانات گرافیکی شرکت ها

    8- عضویت شرکت های تبلیغاتی در انجمن های صنفی داخلی و خارجی.

    علاوه بر لحاظ شدن این ضوابط، شاخص های تشویقی نیز در تعیین رتبه بندی شرکت ها موثر است که این شاخص های تشویقی شامل مدارک ایثارگری مدیران شرکت ها، دوره های آموزش مدیران در حوزه تبلیغات، انجام فعالیت های تحقیقاتی و چاپ کتب و همچنین دریافت استانداردهای مدیریتی تبلیغات و با فعالیت هایی که مربوط به استانداردسازی است (مانند ISO ها) می شود.



    واشقانی
    »» comments ()
    »» تبلیغات2 »» date:86/10/18 «» 4:13 ع

    تبلیغات صحیح را بیاموزیم

    نهادها - سیدعلیرضا شفیعی مطهر:
    «
    حق دسترسی مردم به اطلاعات» برای نخستین بار در قرن 18 در اسکاندیناوی مورد استفاده قرار گرفت و امروز یکی از معیارهای اصلی سنجش آزادی، دموکراسی و توسعه انسانی در کشورهای جهان محسوب می‌شود.

     این حق در بسیاری از کشورهای پیشرفته و توسعه یافته به صورت قانون به تصویب مراجع مربوطه رسیده و حکومت‌ها بر پایه آن قوانین، خود را مالک و صاحب اختیار اطلاعاتی که به دست می‌آورند، نمی‌دانند، بلکه در حقیقت حکومت‌ها امانتدار شهروندان هستند و موظف‌اند هر لحظه که مردم بخواهند، آن را در اختیار آنان قرار دهند.

    محققان آمریکایی بر اساس یک مطالعه جدید تخمین می‌زنند که سالانه به‌طور میانگین به ازای هر انسان ساکن در کره زمین 800 مگابایت اطلاعات در جهان تولید می‌شود ( M.B800 معادل 25000 صفحه A4 است). اطلاعات ذخیره شده روی کاغذ، فیلم، دیسک‌های نوری و دیسک‌های مغناطیسی از سال 1999 تا 2004 دو برابر شده است. حجم اطلاعات تولیدی هر سال در مقایسه با سال پیش به میزان 30 درصد افزایش یافته است.

    نوآوری چونان خونی تازه در رگ‌های روزگار جاری می‌شود و جوامع بشری را حیات می‌بخشد. اگر در جامعه‌ای، نوآوری با مقاومت روبه‌رو شود، آهنگ توسعه صفر می‌شودنوآوری از یک‌سو و مقوله «هنر» از سوی دیگر دو عامل شتاب‌دهنده و اثربخش در دنیای تبلیغات است. هنر شکوهمند‌ترین کلام برای بیان احساس بشری است.در جامعه ما این بخش متولی ندارد. عدم ارزش‌گذاری در عرصه تبلیغات، دغدغه اصلی هر ارزش‌مدار کمال‌گرا است.

     ارزش‌گذاری و جهت‌دهی محتوای پیام‌های بازرگانی در همه رسانه‌ها، از جمله بیلبوردها دغدغه مشترک همه ماست. همه رسانه‌های پرنفوذ از جمله رسانه ملی که با صرف هزینه‌های بسیار سنگین، صدها آیتم و هزاران ساعت برنامه ارشادی و اطلاع‌رسانی در باب تنویر افکار عمومی و افزایش آگاهی مخاطبان تهیه و پخش می‌کنند، اما در کنار آن و در لابه‌لای همین برنامه‌ها، صدها آگهی بازرگانی پخش می‌کنند که گاه نافی و خنثی کننده پیام‌های مفید بهداشتی خود آن‌هاست.

     متولی این بیلبوردهای تبلیغاتی کیست؟ و چه نهاد مسئول، نظارت بر این پیام‌ها را بر عهده دارد؟ و گزارش فعالیت‌های آنان کی و کجا به مردم عرضه می‌شود؟ به هر صورت مردم حق دارند بپرسند عوارض و مالیات‌هایی که می‌پردازند چگونه و در چه راه‌هایی هزینه می‌گردد. سازمان زیباسازی شهرداری تهران عهده‌‌دار این مسئولیت است.

    شهروندان قدرشناس تهرانی انتظار دارند سازمان زیباسازی گزارشی مفصل از فعالیت‌های فرهنگی در حوزه مسئولیت خود را در مطبوعات کشور منتشر کند، تا شهروندان عزیز با رغبت بیشتری وظایف همکاری و مشارکت خود را با خدمتگزاران خود در شهرداری پذیرا گردند.



    واشقانی
    »» comments ()
    »» گرافیک حسی »» date:86/10/4 «» 3:8 ص

    گرافیک حسی) یک شیوه مخصوص در طراحی گرافیکی نیست. این یک لغت است که به طور‌کلی از آن در همه نوع طراحی استفاده می‌شود. گرافیک حسی یک موقعیت در طراحی گرافیکی است، نه آن‌قدر معین که تصور می‌شود بلکه یک شاخه طراحی کاملاً جوان در رشته گرافیک.

    TOUCH GRAPHIC (
    گرافیک حسی) یک شیوه مخصوص در طراحی گرافیکی نیست. این یک لغت است که به طور‌کلی از آن در همه نوع طراحی استفاده می‌شود. گرافیک حسی یک موقعیت در طراحی گرافیکی است، نه آن‌قدر معین که تصور می‌شود بلکه یک شاخه طراحی کاملاً جوان در رشته گرافیک. این روشی است برای طراحانی که می‌خواهند ایده‌هایی اصیل داشته باشند چیزی که بیرون از شلوغی طرح و ایده ایستاده باشد و علاقه طراح به امتحان کردن محدودیت‌ها و بالا بردن «ضریب شوخی» با طرح را نشان دهد و شاید خیلی تعجب‌برانگیز نباشد که بگوییم اکثر طراحی‌هایی که با استفاده از گرافیک حسی انجام شده‌اند، تبلیغات شخصی دفاتر تبلیغاتی را شامل می‌شوند. این روشی است که طراح مشتری‌های احتمالی آینده خود را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گرافیک حسی همان نهایتی است که طراحان خلاق می‌خواهند به آن برسند؛ معروف بودن از برای ذهن خلاق، ایده‌های اصیل و متفاوت!
    برای ایجاد طرحی که یک شرکت را از دیگر رقبا متمایز کند و هم‌چنین تفاوت یک محصول از محصول دیگر، ما از روش‌های متفاوتی استفاده می‌کنیم، گرافیک حسی روش استفاده از الگو، رنگ، فرم و بافت است. استفاده ما در این خصوص از المان‌های مختلفی است که یک پروژه را جذاب‌تر، تک و بی‌همتا می‌کند. گرافیک حسی وقتی موجودیت پیدا می‌کند که ما از چیزی در طراحی استفاده می‌کنیم که برای درک آن تنها نباید به دیدن اکتفا نمود و چه بسا مجبور شویم به نحوی از دستهایمان نیز استفاده کنیم.
    در این روش گرافیست مرحله جدید از تجربه را به دریافت کننده ارائه می‌دهد.
    به دلیل تازگی ایده در گرافیک حسی می‌شود به آن از دیدگاه‌های متفاوتی نگاه کرد. وقتی می‌گوییم گرافیک حسی معنای طراحی گرافیکی را می‌دهد که از سطح دو بعد فراتر باشد، به این معنا نیست که لزوماً باید سه بعد داشته باشد. در واقع طرح می‌تواند در ظاهر همان دو بعد را داشته باشد با این شرط که یک المان‌ برای فعال نمودن دست‌ها در آن تعبیه شده باشد. المانی که ممکن است در وهله اول دیده نشود، اما احساس خواهد شد. به عنوان مثال اگر روی طرح با ماده‌ای پوشیده شده باشد، همان ابتدا که آن قطعه تبلیغاتی را ببینید متوجه چیزی نمی‌شوید، تا این‌که آن را لمس کنید آن‌وقت است که تفاوت را احساس می‌کنید، قدمت فرم‌های اولیه گرافیک حسی احتمالا به چاپ‌های اصلی لترپرس کتاب‌های قدیمی می‌رسد، که به خاطر فشاری که نیاز بود تا لغات روی کاغذ چاپ شوند، هر لغت کمی برجسته یا فرورفته می‌شد. در زمان سلطنت ملکه ویکتوریا در انگلستان فرم‌های پرزرق و برق برجسته یا فرورفته در طراحی خیلی معمول بود، گرافیک حسی می‌تواند مرحله پیشرفته‌ی جدید ثبت شده‌ای از همان حرکت باشد.
    امروزه تکنولوژی مدرن به ما این اجازه را می‌دهد که طرح‌های بسیار عجیبی ارائه دهیم؛ هم به عنوان راه‌حل بهتری برای بسته‌بندی و هم به عنوان طرحی که کمی سرگرمی در آن تعبیه شده تا طرح را به طرحی فراتر از رقابت تبلیغات بدل کند. طرحی که دریافت‌کننده را با به یاد ماندنی‌ترین روش درگیر کند. خلق چیزی که مشکل ارتباط با مخاطب را به نحوی که برایش دارای مفهوم باشد را حل کند. استفاده از گرافیک حسی در طراحی گرافیکی، یعنی این‌که طراحی از دانش خود در چاپ و صنایع تولیدی برای خلق اثری کاملا متفاوت، بی‌همتا و خوشایند استفاده کند. این یک قصد عمدی از طرف طراحی است که آیتمی طراحی کند که دریافت‌کننده حقیقتا دوست داشته باشد آن را نگاه کند، برداشته و با دست‌هایش آن را امتحان کند.
    استفاده از مواد قابل لمس جزو ملزومات تبدیل طرح به یک اثر گرافیک حسی نیست، هرچند که ساده‌ترین راه‌حل است، نور و صدا هم می‌توانند به عنوان بخشی از اثر گرافیک حسی استفاده شوند البته این بیشتر به بودجه‌ای که طراح در دسترس دارد بر می‌گردد
    در گرافیک حسی همچنین نباید از این مساله فارغ بود که چقدر این کیفیت محیط دوستانه‌ای که این محصولات به وجود می‌آورند، استفاده دوباره از مواد قدیمی غیرقابل استفاده و نگاه «دنیوی» به کار، «حس» کار را عوض می‌کند. آن‌ها استفاده می‌کنند همان گرافیک حسی خوانده شود... در واقع مثال‌های زیادی برای استفاده از گرافیک «حسی» در دنیای روزمره وجود دارد...
    گرافیک حسی در بسیاری از کشورهای دنیا شاخه شناخته شده‌ایی از گرافیک تبلیغاتی به شمار می‌رود؛ دانشجویان رشته گرافیک در کل دنیا به صورت فعالی این کیفیت را دنبال می‌کنند و طرح‌هایی عجیب با ترکیب شیوه‌ها و مواد عجیب و غریب ارائه می‌دهند، این چیزی است که هر طراح جوانی باید آن‌را تجربه کند و دنیا مکان خسته‌کننده‌ای می‌شد اگر که قرار بود همه طرح‌ها روی سطح دوبعدی کاغذ چاپ شوند.
    دوهفته‌نامه هنرهای تجسمی تندیس



    واشقانی
    »» comments ()
    »» لوگو »» date:86/10/4 «» 3:0 ص

    لوگو

    هر روز صدها لوگو با صدهای لوگوی دیگر در رقابتند تا جلب توجه کنند. لوگویی شامل این بحث است که جلب توجه کند. و آن مستلزم داشتن شخصیتی منحصر به فرد است که مردم نه تنها به آن توجه خواهند کرد بلکه آنرا به یاد می آورند. در این بخش ما تکنیکهای متداول و لوگوهای طراحی شده ای که هرگز کهنه نخواهند شد را مد نظر قرار خواهیم داد.  زیرا آنها واجد شرایط نامحدودی از تنوع و تصاویر هستند . طراحی که در گزینه آثارش یک عالمه لوگو دارد موهبت عظیمی برای اوست . این موارد بسیاری را در مورد طراح بازگو می کند. می گوید که چگونه به صورت بصری و مفهومی تفکر کنیم تا بتوانیم با ارتباطات پیچیده درگیر نشویم. و آنرا در ساده ترین و تأثیرگذارترین فرم ترکیب کنیم.

    طراحی یک لوگو

    استفاده خالقانه از تایپوگرافی به موازات عامل بصری ساده مفهوم همبستگی تصویر و حروف کلید حل بیشترین چالشهای طراحی یک لوگوست .تجربه، تجربه، تجربه ،شما از کامپیوتر استفاده می کنید. نه کپی برداری و یا ترسیم دستی از روی نمونه حروف چاپی، همچنین با تمام امکانات ترکیب بندی شکلهای حروف کار کنید . مغرور نباشید با فونتهایتان خواستار تجربه بیشتری باشید . شما نمی توانید هر فونتی را بخرید . می توانید ببینید که ظاهر لوگوی شما شبیه بالغ بر 8000 شکل حروف از حداقل 8 فروشنده فونت خواهد شد. به سایت Eyewire.com وارد شوید. به بخش Type سپس برای پیوستن بر روی آن کلیک کنید. برای ورود به قسمت Type viewer شما می توانید نوعی حروف انتخاب کنید و اسم شرکتتان را تایپ کنید و می بینید که هر فونتی که شما انتخاب می کنید اجرا می شود.

    فایلهای متفاوت برای استفاده های متنوع

    برای بیشتر لوگوها شما مستلزم داشتن فایلهای متعددی هستید که برای مقاصد متعدد استفاده می شود. برای مثال: شما ممکن است یک سایه ظریف در لوگو که کاری ارزشمند است زمانی در مجله ای با کیفیت بالا استفاده کنید. شما ممکن است لوگویی چهار رنگ در یک بروشور چهار رنگ داشته باشید و نسخه هایی با فرمت Gif با احتساب همان رنگ ها برای صفحات وب در نسخه های سیاه و سفید بدون آن سایه ظریف برای آگهی روزنامه ای و برگه های تبلیغاتی که با فتوکپی تکثیر و یا فکس می شوند نیاز دارید. تا زمانیکه مطمئن نشوید که ویژگی یک طرح در تمام رسانه ها جوابگو نیست دلخوش نباشید.

    لوگوهای تمام نوشتاری

    بسیاری از این لوگوها چیزی بیشتر از نوشتار نیستند اما قطعاً وجود یک لوگوی تمام نوشتاری به این معنا نیست که این انتخابی خالقانه نیست و همه فاقد ترکیبی ماهرانه است. یک لوگوی تمام نوشتاری با ظاهری کلاسیک همبسته، مستحکم و قابل اعتماد برای شرکت با وجاهتی استفاده می شود. به لوگو تایپهای شرکت Macintosh.IBM و Pond فکر کنید.

    اگر شما چیز دیگری به جز حروف استفاده نمی کنید بهتر است مطمئن شوید از لوگوی ارزشمندی استفاده می کنید. فواصل حروف را کنترل کنید. فواصل خطها، فواصل کلمات، جایگذاری تیره ها، گیومه های و غیره.

    اگر شما قصد دارید لوگویتان تمام نوشتاری باشد باید از انتخاب حروف برای آن آگاه باشید. بکاوید به عنوان یک مسئولیت اخلاقی از هر فونتی که بر روی کامپیوتر شما نصب گردیده است استفاده نکنید. مخصوصاً مواظب باشید از نوع حروف هلوتیکا و Arial نیز همان حروف Helvetica است به نامی دیگر) استفاده نکنید. Helvetica رایج ترین حروف چاپی در دهه 1960 و 1970 در جهان بود و هر چیزی که شما با آن به وجود می آورید و بطور اتوماتیک ظاهیری مربوط به آن دهه تداعی می کند. آیا شما می خواهید هویت بصری مشابه هزاران شرکت و سازمان باقیمانده از دهه های 1970 داشته باشید؟

    تلفیق شکلهای متفاوت حروف

    اغلب اوقات شما می خواهید در لوگوهای نوشتاری از دو نوع حروف متفاوت استفاده کنید و یا آگاهی برای طراحی نام تجاری شرکتی دو نوع حروف متمایز انتخاب می کنید . شاید حروفی کوچک را برای اسم شرکتی عظیم بکار برید که با مضمون ناهماهنگ باشد. برای مثال به شما گفته میشود از یک نوع حروف با خطوط بسیار نازک برای اسم شرکت استفاده کنید و شما ملزم به درج کلماتی مانند بین المللی، به ثبت رسیده ، مجتمع و شعاری با این مضمون بخاطر انجام می دهیم در اندازه بسیار کوچک باشید. خطوط نازکی که برای اسم شرکت به طور واضح چاپ می شوند قسمتی از آن بهنگام کوچک کردن دچار افت می شود. پس شما نیازمند نوعی حروف هستید که بتواند در اندازه کوچک خود را از این مهلکه نجات دهید و این اسا استفاده از دو یا بیشتر نوع حروف متفاوت است.کنتراست شما نمی توانید از دو نوع حروف گه همه چیزشان مشترک است استفاده کنید. چنانچه آنها اعضایی مشابه از یک خانواده باشند (شبیه ترکیب حروف بسیار کم وزن با حروف بسیار سنگین ) آن وقت دو صورت متفاوت از آنها را انتخاب کنید.

    اگر شما دو نوع حروف را تر کیب کنید، می توانید بگویید در کنار هم مساعد نیستند ولی نمی توانید برروی این نکته اصرار ورزید که در مابین دو فونت ساختارهایی را بیابید که مشابه باشند.چون این مشابهت ها موجب ناسازگاری است.

    دستکاری شکل حروف

    اغلب لوگوها همراه پیچاندن فرمی حرفی از حالت عادی خارج خارج می شوند و این می تواند با افزایش یا کاهش بسیار ساده ای بر روی حروف انجام گیرد و یار توام با تکنیکی از تصویر سازی باشد.

    تاثیر متقابل فرمهای حروفی با دیگر عناصر ، مانند بسیاری از دیگر کاربردها، موجب جذابیت بصری می شود و طراحی یا تایپوگرافی را منحصر بفرد می کند.

    ضمیمه کردن عناصر

    بسیاری از لوگوها دارای سمبلهای الصاقی به حروف هستند.اگر شما استطاعت مالی بیش از حد برای تبلیغ لوگوی خود را دارید این لوگو می تواند به تنهایی دوام بیاورد شبیه آرم Nike یا Merrill Lynch ، هر کدام را که می شناسید و این گفته ما اشاره به آنهاست. اما میلیونها دلار و سالهای متمادی صرف این کار شده است . بیشترین سمبلها به جای اینکه خود اتکا باشد با طراحیهای حروفشان ماندگار خواهند شد.

    همه متفق القول می گوییم سمبل های لوگو نوعی فرم ساده با خطوطی واضحند که بخوبی در سایر رسانه ها جوابگو خواهند بود. اگر شما از میان کتابهای سالانه طراحی لوگو جستجو کنید سمبل های اغلب شکل هایی ابتدایی بهمراه لوگو تایپ هستند . آنها علائمی ساده اند. اغلب یکسان، معمولی و روزمره که با نوعی حروف ویژه ترکیب شده و کمپوزیسیونی منحصر به فرد از اسم شرکت را ارائه می دهد. این راه حل ترکیب سمبل و حروف و اسم است. به طور محتمل صدها لوگو وجود دارند که از دایره بسان یک سمبل به شیوه های متعددی استفاده کرده اند. اما نه در مسیر منحصر به فردی که شما از آن استفاده خواهید کرد.

    در وضع مطول و آرمانی شما می خواهید سمبل همراه با طراحی حروف وابسته به نظر برسد. اغلب شما خواهید دید که دو قسمت ترکیب شده بسیار از هم منفک اند و تا اندازه ای پیوستگی شان مبهم و نا آشکار است. بخاطر بسپارید که وظیفه قانون تجمع، بین فضای عناصر یک ارتباط بوجود می آورد. اگر عناصر بسیار بهم نزدیک باشند آنها با هم مرتبطند و اگر از هم دورباشند ارتباطی با هم ندارند.

    ضمیمه کردن کلیپ آرت

    یک عالمه کلیپ آرت ارزشمند وجود دارد. بطور کلی می توانید مقدار متنابهی تصاویر از عکسهای فونتی بدست آوردی؛ که نه فقط برای استفاده در لوگو فوق العاده اند بلکه درست انتخاب کردن آنها از خلال مجموعه؛ می تواند ایده های خوبی را به شما انتقال دهد.

    ضمیمه کردن تصویرسازی

    آیا شما تصویر ساز باهوشی هستید؟ یا استطاعات استخدام یک تصویر ساز را دارید که برای تکمیل لوگو به شما کمک کند تا بعداً شما محقانه بتوانید بدلخواه مسیر تفکراتتان را منحصر به فرد کنید؟ در غیر اینصورت اجازه ندهید فقدان یک تصویر ساز حرفه ای کار شما را متوقف کند در مقایسه با یک کار حک و اصلاح شده حرفه ای، یک تصویر سازی ساده می تواند بیشترسحر و افسون کند. در حقیقت اغلب تصویرسازان برای حصول ظاهری حک و اصلاح شده در تلاشند. شمار وسیعی از تصویرسازیها هستند که در لوگو ها بکار می روند، فقط نگهداری آنها را بخاطر بسپارید و اینکه هر تصویر سازی باید در تک رنگ (سیاه و سفید) بخوبی قابل اجرا باشد.

    در اطراف جستجو کنید

    لوگو ها همه جا هستند، چنانچه گویی همه جا. ما قول می دهیم که شما در هر اطاقی چشمانتان را باز کنید تعدادی از لوگوهای متفاوتی را ببنید که شما بیشتر آنها را می شناسید و شما آنها را طراحی می کنید.



    واشقانی
    »» comments ()
    »» «روانشناسی رنگ‌ها و تأثیرات روانشناختی رنگ بر خصوصیات شخصیتی و ر »» date:86/10/4 «» 2:59 ص

                                                                           بسمه تعالی
     
                      «روانشناسی رنگ‌ها و تأثیرات روانشناختی رنگ بر خصوصیات شخصیتی و روحی افراد»
     
     
    امروزه رنگ و رنگ شناسی به عنوان یک علم در سطح جهان مطرح می‌باشد. در عصر حاضر رنگ در علوم مختلف و از زوایای متفاوتی مورد مطالعه قرار می‌گیرد. جنبه‌هایی مانند فیزیک نور و رنگ، ساختار شیمیایی رنگها، جامعه شناسی رنگ، سمبل شناسی رنگ، رنگ در هنرهای تجسمی، مفاهیم و رویکردهای نشانه‌شناسی، اسطوره شناسی و روحانیت رنگ‌ها، درمان و شفای بیماران به وسیله‌ی رنگها یا منابع طبیعی رنگها، و نهایتاً جنبه‌های روانی و شخصیتی رنگها بر روی انسان. موضوع این مقاله نیز روانشناسی رنگ و تأثیرات آنها بر روی انسانها می‌‌باشد. این جنبه‌ از رنگ که در قرن بیستم بسیار مورد توجه دانشمندان، محققین علوم انسانی، روانشناسان و دیگر فیلسوفان و حتی مردم عادی قرار گرفته است امروزه کاربردهای بسیاری نظیر درمان بیماران، شناخت بیشتر روحیه‌ی مراجعین مشاوران، و حتی انتخاب بهتر افراد در هنگام استخدام آنها می‌باشد.
    در روانشناسی نوین، «رنگ» و «رنگها» یکی از معیارهای سنجش شخصیت بشمار می‌آیند. چرا که هر یک از آنها تأثیر خاص روحی و جسمی را در یک فرد باقی گذارده و رنگ نشانگر وضیعت روانی و جسمی وی می‌باشد. این موضوع با توجه به پیشرفت دو دانش فیزیولوژی و روانشناسی به اثبات رسیده است. آنچه مطالعات تاریخی نشان میدهد انسان همواره در طول زندگی خود تحت تأثیر رنگها بوده است و این مسأله در صد سال اخیر که صنعت رنگ پیشرفت بسیاری کرده است بیشتر نیز شده است. در این مقاله در کنار ارائه‌ی ویژگیهای عمده‌ی روانشناسی رنگهای اصلی به مختصری از ویژگی شخصیتی افرادی که این رنگها را در آزمایش رنگ لوشر روانشناس برجسته در اولویت انتخاب خود قرار میدهند نیز پرداخته شده است. مبنای کار در مورد انتخاب رنگها نیز آزمایش رنگ لوشر می‌باشد، این آزمایش بعد از آزمایش معروف روشاخ در زمینه‌ی شناخت شخصیت انسان از طریق لکه‌های رنگین جوهر جدیدترین نظریه‌ای است که در این مورد ارائه گردیده است.
    واژگان کلیدی : رنگ، رنگها، روانشناسی، شخصیت، افراد
    از روزگاران بسیار دور رنگها همواره پیرامون بشر را احاطه کرده و وی را تحت نفوذ خود درآورده‌اند، اما تنها مدت کوتاهی است که ما قادر به تولید رنگ واستفاده از آنها شده‌ایم. تا پیش از قرن نوزدهم، فقط تعدادی رنگ و مواد رنگی شناخته شده بودند که بیشتر آنها ریشه آلی داشتند و گران نیز بوده‌اند، به طوری که استفاده از پارچه‌های رنگی و مواد تزیینی فقط در انحصار ثروتمندان بود.
    اما در صد سال اخیر وضعیت به گونه‌ای متفاوت شده است. امروزه هر چیز که بشر می‌سازد دارای رنگ است و اثر رنگها بر روی روح و روان انسان چیزی غیر قابل انکار شده است. بنابراین در روانشناسی نوین، رنگها یکی از معیارهای سنجش شخصیت انسانها بشمار می‌آیند؛ چرا که هر یک از آنها تأثیر خاص روحی و جسمی را در یک فرد باقی گذارده و رنگ نشانگر وضعیت روانی و جسمی وی می‌باشد. این موضوع با توجه به پیشرفت این دو دانش فیزیولوژی و روانشناسی به اثبات رسیده است. بدیهی است که انسان از روزگاران بسیار دور تا کنون تحت نفوذ و تأثیر رنگ‌های پیرامون خود بوده است، در دوران معاصر تأثیر مزبور دو چندان شده و در همه ارکان زندگی روحی ما رخنه کرده است.(لوشر،
    ????)
    امروز استفاده‌ی روزافزون از رنگ‌ها، همراه با رقابت فزاینده میان تولیدکنندگانی که مشتاق افزایش فروش محصولات خود هستند، تحول زیادی در زمینه‌ی روانشناسی رنگ پدید آورده است. یک تولید کننده به منظور فروش محصولاتش، روانشناسی رنگ‌ها را نیز باید مد نظر قرار دهد. اگر به عنوان مثال محصول او شکر باشد، در این صورت او می‌داند که باید شکر خود را در یک بسته‌ی آبی رنگ و یا حداقل دارای یک زمینه‌ی آبی عرضه کند. دلیل آن این است که احساس فیزیولوژی انسان در رابطه با رنگ آبی، «شیرینی» است. تولیدکننده‌ی امروز خوب می‌داند که شکر را در بسته‌های سبز رنگ عرضه نکند چون رنگ سبز یک احساس «گس» را در انسان پدید می‌آورد پدید می‌آورد و چه کسی خواستار شکر «گس» است؟ شرکت‌های هواپیمایی نیز می‌دانند که در انتخاب رنگ‌های به کار رفته برای تزیین داخلی کابین، چه نکاتی حائز اهمیت‌اند. آنها به خوبی واقفند که اضطرابات ناشی از پرواز حتی در ترسوترین مسافران به وسیله‌ی چه رنگ‌هایی کاسته می‌شود.(مساح،
    ????)
    عامل رنگ، رنگ دانه قابل تعریف و توجیه و قابل تجزیه از نظر فیزیکی و شیمیایی و به معنی ماده رنگ کننده است. این عامل وسیله‌ی حس بینایی و ادراک مغزی مفهوم و ماهیت انسانی کسب می‌کند. چشم و مغز از طریق قیاس و کنتراست به تمیز دقیق نائل می‌شوند. ارزش یک رنگ ملون در قیاس با یک رنگ غیر ملون (سیاه، سفید یا خاکستری) با یک یا دو یا چند رنگ ملون دیگر تعیین میشود. مشاهده رنگ یک واقعیت پسیکوفیزیولوژیک است و از واقعیت فیزیکوشیمیایی رنگ متمایز می‌باشد.(ایتن،
    ????)
    واقعیت فیزیولوژیک مغز همان چیزی است که ایتن آنرا اثر رنگ مینامد.او می‌افزاید عامل رنگ و اثر رنگ فقط در مورد چند مایگی‌های هماهنگ قابل انطباق هستند. در تمامی موارد دیگر عاملیت رنگ تبدیل به یک اثر جدید می‌شود.
    درباره یک اثر هنری مانند نقاشی یا یک عکس رنگی باید گفت که اهمیت روانی رنگ معمولاً کمتر آشکار است زیرا عوامل بیشمار دیگری نظیر موضوع، تعادل شکل یا فرم، تعادل میان رنگ‌ها، میزان تحصیل و تخصص تماشاگر و درک زیبایی‌شناسی او دست‌اندر کارند. یعنی به طور کلی وقتی رنگ‌های متعدد برای خلق یک اثر بکار رفته‌اند، در این صورت فقط داوری زیبایی شناسی است که تمام اثر را ارزیابی کرده و بجای این که واکنش روانی ما نسبت به رنگ‌های خاصی را بسنجد تعیین می‌کند که آیا ما آن اثر را دوست داریم یا نه.(لوشر،
    ????)
    رنگ مهمترین و پر محتواترین بعد هنر است. از دیدگاه قرآن مجید، رنگ و زینگیهای رنگی («لون»ها) آن، نشانه‌هایی هستند از وجود ذات باری تعالی برای کسانی که نعمتها و آیتهای خداوند را یادآور می‌شوند و به آنها می‌اندیشند و اینگونه پدیده‌ها را سرسری نمیگیرند. این افراد معمولا علما و متفکرانند: «وَ ما ذَرَألَکُم فِی الاَرضِ مُختَلِفاً اَلوانُهُ، اِنَّ فی ذلِکَ لَایَهً لِقَومٍ یَذَکِّرُون»، و آنچه رنگارنگ در زمین برای شما آفرید، همانا در این نشانه‌ای است برای گروهی که (خداوند و نعمتهایش را) یادآور می‌شوند (نحل،
    ??). و همچنین می‌فرماید: و پروردگارت به زنبور عسل وحی نمود که خانه‌های خود را در کوهها و درختان و داربستها برگزین؛ سپس از همه‌ی میوه‌ها بخور ...، از شکمهای آنها نوشابه‌ی رنگارنگی برون شود که در آن درمان مردم است، همانا در این نشانه‌ای برای گروهی که می‌اندیشند (نحل، ??-??). در آیات دیگری، رنگارنگی آفرینشهای الهی نشانه‌هایی برای کسانی که آگاهند، دانا و دانشمندند یاد آور شدن نعمتهای الهی و اندیشیدن، نخستین گامهای آگاهی و دانش به چیزهاست. نیز رنگ در کلام خداوند مفهوم غیر مادی دارد و شایان بحث فراوان است همانطور که در سوره‌ی بقره آیه‌ی ??? می‌فرمایند «این رنگ خداست و رنگ چه کسی از رنگ خدا بهتر است. ما پرستندگان او هستیم.» و در اینجا خداوند از «رنگ» (صبغه) به معنی مطلق آن سخن می‌فرماید و نه از «لون» که «زینگی رنگ» از یک رنگ خاص است. از طرف دیگر رنگ را وسیله‌ی وحدت برگزیده است. رنگ خدا چیست؟ خدایی شدن و حق را پرستش کردن، یعنی ویژگیهای خاصی را پذیرفتن که همه را با تمام طینتهای گوناگون و خلقهای متفاوت در یک مجموعه‌ی همگن گرد می‌آورد، همانند رنگی یکدست که تمام بخشها و ذرات یک فضای ناهمگن و بسیار متفاوت را یکی می‌کند. خداوند اینجا «رنگ» را استعاره‌ای برای حکومت جهانی واحد اسلامی-الهی برگزیده است. بنابراین اثری که در هماهنگی رنگی ساخته شود، اثری است گویای توحید و یگانگی.(آیت‌الهی،????)


     


    واشقانی
    »» comments ()

    »» Posts Title  
    تعرفه خدمات
    مهم
    نمونه قالب وب سایت
    [عناوین آرشیوشده]